Kaputas beach

"Blue Voyage"

 

I guletens hemland Turkiet går den traditionella guletkryssningen under namnet "Blue Voyage". Närheten till Grekland möjliggör även ö-luff i grekiska arkipelagen.

 

Med en privat guletcharter är valmöjligheterna stora - ni sätter själva agendan. Utforska det kontrastrika Turkiet, landet där Asien och Europa möts, besök pittoreska byar, upplev historiska och arkeologiska platser, ankra i stilla vikar. Alternativt snorkla och bada på dagarna, lägg till mitt i storstaden med nattliv och shopping och fest på kvällen - valet är ditt.

 

Turkiet och Grekland har en gemensam, rik historia och en underbar natur. Missa inte att sova under bar himmel i mångatans ljussken och märk naturens tystnad som endast bryts av syrsornas sång ifrån pinjeträdsskogen.

 

För den aktiva finns möjlighet till vattensporter såsom paragliding, vattenskidor, snorkling m.m.

 

Fyra utgångshamnar

Våra utgångshamnar är Göcek, Marmaris, Kemer och Bodrum och Fethiye.

 

Privat yachtcharter eller cabincharter

Ni kan även välja att hyra en kabin ombord på en gulet. Ni delar då båten med andra människor från hela världen och har trevligt tillsammans under vistelsen. I Turkiet erbjuder vi även cabincharter i segelbåt och fullcharter med svensk besättning (kapten och värdinna) på en Bavaria 45. Klicka här för mer information om detta.

Serenity 70

Gulets - privata kryssningar i Medelhavet

Turkiet

Ett mångfacetterat land med vacker natur, kultur, historia, på gränsen mellan Asien och Europa. Turkiet är ett spännande, kontrastrikt land, med fantastisk natur och trevliga människor. Närheten till Grekland och dess skärgård gör möjligheterna oändliga.

 

En guletkryssning karaktäriseras av närheten till naturen; frisk havsluft, månskensgatan om natten, den ljumma brisen, det varma turkosblå vattnet, tid för avkoppling och återhämtning och det välsmakande köket.

 

Längs med kusten finns åtskilliga badvikar och historiska lämningar. Här finns även storstäder för den som söker efter fart och fest.

 

Dagarna fylls av sköna bad i det turkosa vattnet, vattensporter, snorkling och besök iland på någon av de många stränderna eller byarna.

Copyright N Travel AB 2013 © All Rights Reserved