Gulets - privata kryssningar i Medelhavet

Kroatien

Ett land med en kuststräcka fylld av vikar och vackra medeltida städer. Utanför kusten väntar en skärgård bestående av över 1000 öar. Här finns vacker natur, kultur, historia, pulserande storstäder och mycket mer.

 

En guletcharter karaktäriseras av närheten till naturen med frisk havsluft, en stilla månskensgata om natten, den ljumma brisen, det varma turkosblå vattnet samt tid för avkoppling och återhämtning.

 

Dagarna fylls av sköna bad i det turkosa vattnet, vattensporter, snorkling, eller besök iland i någon de medeltida städerna.

Guletcharter Kroatien

 

En guletcharter i Kroatien är en lyxig semesterupplevelse avsedd för familjen och de närmsta vännerna. Ombord kan ni vara 8-18 gäster i separata tvåbäddskabiner med egna badrum.

 

Besättningen tar hand om allt det praktiska och vardagen kommer att kännas väldigt avlägsen. Kocken står för matlagningen efter den meny som ni själva valt. Ni kan välja mellan halv- och helpension beroende på om ni väljer en rutt som lägger till i hamn varje kväll eller om ni väljer att ligga ute i någon mysig vik.

 

Rutten bestämmer ni själva - besök små pittoreska byar, upplev de mysiga medelhavsbyarna, det pulserande nattlivet i städerna, besök historiska och arkeologiska platser, ankra i stilla vikar eller snorkla och bada på dagarna. Valet är ert. Allt går dessutom att kombinera under en veckas kryssning!

 

Även om ni väljer rutt och meny hemifrån kan ni självklart justera detta efter önskemål under resans gång.

 

Här i Kroatien finns fina medeltida städer att besöka med ett stort utbud av krogar och restauranger och en skärgård med tusentals öar och härliga bad och stillhet för den som så önskar, t ex de Kornatiska öarna.

 

Ni kan välja mellan cabincharter eller privat guletcharter. Läs mer om alternativen här.

 

 

 

Copyright N Travel AB 2013 © All Rights Reserved