Nautic Travel, (N Travel AB) startades 2012, men har funnits sedan 2010 under namnet Nautica Sail HB. Vi erbjuder yachtcharter i hela världen med Medelhavet som fokus. Vi strävar efter att sälja produkter av hög kvalitet som erbjuder det där "lilla extra". Utöver guletcharter erbjuder vi segelbåt-, motoryacht- och katamarancharter.

 

Kontakta oss

Gulets - privata kryssningar i Medelhavet

Vilka är vi?

 

Denna site drivs av N Travel AB - www.nautictravel.se - som är din specialist på båtcharter i Medelhavet. På www.gulets.se vill vi presentera guleten som semestermål i Turkiet och Kroatien. Denna typ av semester erbjuder något utöver det vanliga och erbjuds i alla prislägen.

 

Vi som driver företaget hemma i Sverige är Fredrik Polberger och Johan Oredsson. Vi finns även representerade i Turkiet genom Leif Andersson och Britt-Marie Agnell som även arbetar som besättning vid förfrågan om svensktalande sådan.

 

Varmt välkomna att kontakta oss oavsett ni bara har någon generell fråga eller vill boka er nästa semester/företagsevent/kickoff! Vi tar även även tacksamt emot synpunkter och idéer och är öppna för specialarrangemang!

 

 

Hemsida: www.nautictravel.se / Epost: info@nautictravel.se

 

Sverige telefon +46 733 909045 / +46 761 060575

 

Turkiet telefon +90 538 912 8356 (svensktalande)

Copyright N Travel AB 2013 © All Rights Reserved