Gulets - privata kryssningar i Medelhavet

 

 

En unik semester på en privat yacht med upplevelser ni kommer att minnas hela livet.

 

 

Privat guletcharter eller cabincharter?

 

 

Privat guletcharter

 

En privat guletcharter innebär att ni bestämmer exakt hur ni vill ha er semester. Vi erbjuder en skräddarsydd semester i alla avseenden. Allt går att påverka, det är endast fantasin som sätter sina gränser! Väl på plats kan ni göra sistaminuten ändringar och tillsammans med kapten bestämma var dagens vindar för er.

 

Att chartra en egen privat gulet är dessutom ett trevligt och intimt alternativ till de stora lyxhotellen. Vi garanterar total avskildhet om ni så önskar.

 

Beroende på rutten är hel- eller halvpension att rekommendera. Menyn sätts samman baserat på era önskemål. Klicka på länkarna nedan för exempel på rutt respektive meny under en vecka.

 

Ruttförslag Menyförslag

 

 

Cabincharter

 

Med vårt cabincharterkoncept hyr ni en tvåbäddskabin och delar båten tillsammans med andra resenärer. Guleterna är stora och ni kommer inte att känna er trångbodda även om ni delar båten med övriga resenärer som kommer ifrån hela världen.

 

Vill ni lära känna nya människor och inte har krav på rutt, meny m.m. är detta ett prisvärt alternativ. Guleterna går efter fasta rutter och ni kan välja den som passar er bäst. Kocken serverar frukost, lunch och middag, beroende på vad som ingår i det paket som ni valt.

 

Är vindarna gynnsamma förekommer det att kaptenen väljer att segla. Normalt kryssar ni fyra timmar per dag och resten av tiden ägnas åt bad, sightseeing och umgänge.

 

Cabincharter-guleterna är standardguleter men det finns även deluxeklassade att tillgå.

 

Kontakta oss för mer information - info@nautictravel.se

Uppdukat bord ombord på en gulet
Serenity 70 soldäck
Cabincharter

Copyright N Travel AB 2013 © All Rights Reserved